HronikaVesti

Treća žrtva saobraćajne nesreće kod Sjenice, na ahiret preselila devojčica Lina

Još jedna tužna vest za Novi Pazar. Nakon što su u saobraćajnoj nesreći kod Sjenice 9.avgusta  život izgubili otac Nasredin i ćerka Taira Fehratović, ovu porodicu pogodila je nova žalost.

Ćerka Lina koja je bila teško povređena u ovoj nesreći, preselila je na ahiret nakon dvonedeljne borbe za život u KBC Kragujevac.

Dženaza namaz za Linu Fehratović klanjaće se 25. avgusta u Šutenovačkoj džamiji u Novom Pazaru, nakon podne namaza. Ukop će se obaviti na mezarju u selu Murovci, gdje će Lina počivati uz svog oca i sestru. Hatar će se obavljati u porodičnoj kući u ulici Vojkovačka br. 162.

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se 9. avgusta posle 21 sat, kada je Dženan Korać, vozeći svoj “mercedes”, u pokušaju preticanja kolone vozila, direktno udario u “audi” u kojem se nalazila petočlana porodica Fehratović koja se vraćala iz Sarajeva.

Na licu mjesta, život su izgubili Hasredin Fehratović (42) i njegova trogodišnja ćerka Taira. Dženaza za njih obavljena je 10. avgusta u selu Murovce kod Novog Pazara.

Podeli