DruštvoVesti

Asfaltiran krak Deževske ulice

Asfaltiran je krak Deževske ulice, koji će meštanima omogućiti bolje uslove za život. Njih su obišli predstavnici novopzarske Gradske uprave sa zamenikom gradonačelnika Vladimirom Marinkovićem na čelu.

Ova ulica poslednjih godina bila je je dotarajala i morala je biti rekonstruisana.Meštani kažu das u poslednjih meseci, pogotovu posle kiša imali problema da korste put ispred svojih domova, koji će kako kažu sada biti prohodniji.

Zamenik gradonačelnika Vladimir Marinković kaže da je intezivirana građevinska sezona, ted a s4e radi na mnogim lokacijama u gradu.

Koordinator za infratstrrkturne projekte Nihad Hasanović kaže da se osim na uređenju gradskih ulica radi I na realizaciji drugih projekata.

“Evo vidite ovi danas smo intenzirali opet građevinsku sezonu, radove infrastrukturne u celom gradu. Nije ovo jedino mesto gde se radi, imamo tu u blizini ulice Emina Hadžovića, dva tri kraka i glavnu ulicu. Imamo ravno 29 ulica ugovornih ulica koje će najverovatnije stići da se urade u ovoj godini. Pored njih, radi i “Vodovod i kanalizacija” , oni svuda gde je planiran asfalt, vrši se totalna rekonstrukcija, gde se rade nove vodovodne cevi, fekalna kanalizacija i i kišnica.”, rekao je Hasanović između ostalog.

Hasanovićje podsetio da se intezivno se radi na asfaltiranju puta Baćica – Rasno u dužini od šest kilometara, te dodao da će radovi na toj deonici biti završeni I pre predviđenog roka . Investicije su dogovorene na sastanku između Rasima Ljajića, predsednika Srbije Aleksandra Vučića I direktora JP Putevi Srbije Aleskandra Drobnjaka.
Ljajić je tom prilikom najavio da za tri godine na Pešteri neće biti neasfaltiranih puteva.

 

Podeli