DruštvoPolitikaVesti

Za predsednincu Skupštine Sjenice glasali svi odbornici

Za Aleksandru Vukanić glasali su svi odbornici Skupštine opštine Sjenica. Nju je predložila Srpska napredna stranka, a za njeno imenovanje svi su bili saglasni. Glasanje je obavljeno tajno, a Vukanić se zahvalila svim odboricima što su joj ukazali poverenje i rekla da će tu funkciju obavljati odgovorno. Na predlog Stranke pravde i pomirenja kandidat za zamenika predsednika Skupštine opštine Sjenica je Adnan Ciljević, a za njega je glasao 21 odornik, od ukupno 39.

Potvrđivanjem mandata odbornicima Skupštine opštine Sjenica počela je sednica Skupštine opštine Sjenica, kojom je predsedavao najstariji odbornik Jahja Aljović.

Na predloženom dnevnom redu je izbor predsednika Skupštine opštine Sjenica, zamenik predsednika i sekretar Skupštine opštine Sjenica.

Novi saziv Skupštine Opštine Sjenica broji 39 odbornika.

Na poslednjim izborima lista “Amanet muftijin , predsednik Munib Mujagić osvojila je devet  odbornika. Stranka demokratske akcije Sandžaka  osvojila je osam mandata. Sandžačka demokratska partija pet,  Srpska napredna stranka osvojila je šest mandata. Grupa građana Aldina Kurtovića pet madata, SBR Fadila Nikšića četiri mandata, dok Novi DSS  i BOSS imaju po jednog odbornika.

 

Podeli