DruštvoVesti

Sanacija putnog pravca Ljuljac – Vratlo

Javno preduzeće za uređenje građevinskog zemljišta grada Novog Pazara svakodnevno vrši sanaciju putnih pravaca. Danas su počeli nasipanje puta mesne zajednice Šaronje gde se sanira putni pravac Ljuljac – Vratlo u dužini od dva ipo kilometra.

Putevi su od velikog značaja kako u gradu tako i na selu. Pa je tako i za meštane mesne zajednice Šaronje. Kako kažu sanacija ovog puta mnogo će im olakšati kretanje kako pešaka tako i vozila.

Javno preduzeće za uređenje građevinskog zemljišta grada Novog Pazara brine za sve putne pravce kako u gradu tako i u okolnim selima.

“Danas se nalazimo u Mesnoj zajednici Šaronje, gde se vrši nasipanje putnog pravca Ljuljac – Vratlo. Ovaj putni pravac je u dužini od 2,5 km.  Ova deonica je na nekim mestima bila u dosta dobrom stamju dok je bilo i mesta gde je put od kiša bio uništen. Počeli smo sa poSipanjem danas i nadamo se da ćemo do kraja nedelje završiti ceo pravac. Ovaj put povezuje dosta sela i njegovom sanacijom olakšaće se meštanima dolazak do svojih kuća”, kazao je član gradskog veća Tihomir Ratković.

Član Gradskog veća Tihomir Ratković je istakao da će Javno preduzećeza uređenje građevinskog zemljišta grada Novog Pazara nastaviti sa sanacijom i drugih puteva u cilju olakšanja dolaska meštana do svojih imanja.

 

A.A.

 

Podeli