DruštvoVesti

Konferencija “Fempower” sledeće nedelje na Koponiku

Od 23. do 26.maja Kopaonik će biti centar ženskog osnaživanja. U hotelu “Gorski” biće održana konferencija “Fempower” sa sjajnim ženama i njihovim motivišućim pričama iz razlilčitih oblasti života. Sve one uspešne su u onome što rade bilo da su u pitanju ekonomija, umetnost, mediji, sport, zdravlje i sve oblasti u kojima su žene sjajne.

Tokom četiri dana trajanja konferencije svoje priče, savete, dileme podeliće izmedju ostalih i : Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković koja će i otvoriti konferenciju, Ana Mihajlovski, naučnica Tijana Prodanović, direktorka Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije Mirjana Čizmarov, investiciona bankarka i stručnjakinja za krizne situacije kompanije PIT partners iz Njujorka Jovana Arsić, potpredsednica Delta holdinga Marija Desivojević Cvetković, novinarka i stručnjakinja za komunikaciej Suzana Trninić ali i mnoge druge uspešne žene.

Neće samo žene imati prilike da se obrate učesnicama ove konferebncije, među govornicima će biti i Mihajlo Ilić, autor podkasta Dva i po psihijatra.

Za sve učesnice biće organizovani časovi samoodbrane koje će držati Ana Vračarević.

Iznenađenje za sve učesnike biće i hit pozorišna predstava “Bilo jednom na Brijunima” u kojoj igraju Milan Marić, Branislav Trifunović, Sanja Marković i Tihana Lazović.

Prijave za učešće mogu se popuniti preko web sajta https://fempower.rs/.

Podeli