PolitikaVesti

Redžematović (SDP): Asfaltiranje putnih pravaca na Pešteri počinje u petak

Asfaltiranje putnih pravaca u tutinskom delu Pešteri koje je sa vrhom države dogovorio lider SDPS-a Rasim Ljajić počeće u petak – rekla je nositeljka liste SDP-a u Tutinu “Probudite se ljudi – Lejla Redžematović” Lejla Redžematović. Ona je na konferenciji za medije istakla da su putni pravci koji će biti asfaltirani od životne važnosti za Tutin i Peštersku visoravan te da je vrednost dogovorenih projekata šest miliona evra.

“Mi smo pre dve godine sa Rasimom Ljajićem analizirali situaciju kad aje u pitanju putna infrastruktura, sagledali smo ono što je potrebno i priroritetno da se odradi u Tutinu i vredno smo radili dve godine na privlačenju ove vredne investicije. Na našu veliku radost radovi počinju već u petak” – rekla je Redžematović.

Ona je objasnila da će u ovoj, prvoj fazi projekta biti asfaltirani prioritetni putni pravci i to prioritetni po frekventnosti: Tutin – Mehov krš, Tutin – Vuča i Baćica – Rasno te da će raditi na tome da asfalt dobiju sve ulice u gradu i selima.

“SDP je svojim radom i angažmanom dokazala, da jedina može da realizuje i velike, ali i manje projekte. Imamo ljude koji su obrazovani, sposobni i kompetentni da sutra vode ovaj grad. Zato je naša poruka “Probudite se ljudi”. Tražimo od vas pobedu i podršku na ovim izborima jer želimo i hoćemo da radimo za bolji i lepši Tutin” – zaključila je Lejla Redžematović.

Podeli