DruštvoVesti

Veliki uspeh novopazarskih učenika, frizera i manikira

Na 25. Republičkom takmičenju i Smotri učenika ženskih i muških frizera i 16. Republičkom takmičenju i Smotri učenika manikira, đaci novopazarske Ekonomsko trgovinske škole ostvarili su zavidne rezultate osvojivši treće mesto u ukupnom plasmanu. Ovakav uspeh je velika satisfakcija i podstrek za dalje usavršavanje, kako za učenike, tako i profesore ove škole.

Zasluženi pehari su za osvojeno prvo mesto, pojedinačno i ekipno u kategoriji muški frizer; manikiri su osvojili drugo mesto pojedinačno i ekipno, a škola treće mesto u ukupnom plasmanu. Praktično niko od učesnika takmičenja iz ove škole, nije se vratio bez priznanja. Takav uspeh učenicima je, kažu, veliki podstrek za dalji rad.

Velike zasluge za ovakav uspeh učenika pripadaju i profesorima Ekonomsko trgovinske škole, koji su svoje đake pripremili da se izbore sa konkurencijom na državnom nivou.

Na republičkim takmičenjima i smotrama učenika ženskih i muških frizera i manikira u konkurenciji uskospecijalizovanih strukovnih škola iz čitave Srbije učestvovalo je ukupno 12 učenika novopazarske Ekonomsko – trgovinske škole, od kojih šestoro takmiča i isto toliko modela.

Podeli