Poslednje

Gradonačelnik ugostio bronzanog boksera

Fenomenalni novopazarski bokser Hamza Rašljanin doneo je u Novi Pazar bronzanu medalju sa nedavno završenog Evropskog bokserskog šampionata u Poreču. Medalja je u Novi Pazar stigla nakon gotovo tri decenije pauze.
„Čekali smo 27 godina da ovakva medalja opet dođe u Novi Pazar, nakon svima poznatog rezultata Enada Ličine. Zaokružena je celina i ozbiljan rad u klubu daje rezultate. Mnogi će krenuti stopama mladog šampiona koji je, uz rukovodstvo, stručni štab, podršku Bokserskog saveza Srbije predstavio recept za uspeh na svom putu, a pred njim su još bolja vremena. Sigurno će nas Hamza obradovati još mnogo puta, medaljama sa evropskog, balkanskog i svetskog šampionata a za postignuto do sada, sve čestitke još jednom“, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac nakon što je ugostio Hamzu Rašljanina, osvajača bronzane medalje na Evopkom prvenstrvu u boksu, u kategoriji omoladinaca, koje je održano u Poreču.
Rašljanin je do bronzane medalje imao samo 20 borbi a ono što ga ove godine očekuje jeste i Svetsko prvenstvo u boksu na kome priželjkuje da ponovi uspeh iz Poreča.
https://youtu.be/CCQeWOayVKk
Podeli