DruštvoVesti

Otvoren novi salon nameštaja ”Numanović” u Novom Pazaru

Otvoren je novi salon nameštaja kompanije ”Numanović” u Novom Pazaru, u Ulici Dimitrija Tucovića. Maloprodajni salon nameštaja poznatog brenda, drugi u Novom Pazaru, ima regionalni karakter. Kako je najavljeno, planirano je otvaranje još jednog salona, četvrtog po redu u Beogradu i izlazak na evropsko tržište.

Otvaranjem novog salona nameštaja počinje nova era brenda Numanović – najavljeno je na otvaranju u prisustvu brojnih visokih zvanica iz društevno političkog života Novog Pazara. Kompanija Numanović već decenijama uspešno posluje, kao jedan od najuglednijih brenodova nameštaja u regionu. Na temeljima predanosti, inovativnosti i posvećenosti kvalitetu nastaju novi ambiciozni planovi.

”Ovo je poseban dan za fabriku nameštaja ”Numanović”, kao i za naš brend. Ostvaren je jedan u nizu projekata koje smo planirali za ovu godinu. To je prilika da brend Numanović pokaže svoje pravo lice, da se predstavimo u adekvatnoj punudi. Što se tiče asortimana prilagođen je za sve ekonomske standarde. Sledeći projekat je otvaranje četvrtog salona nameštaja u Beogradu. Što se tiče daljih planova, nameravamo početak proizvodnje novog brenda ”Numa line”, namenjen evropskom tržištu, po evropskim standardima, a biće dostupan i našem tržištu”, izjavio je vlasnik favrike nameštaja ”Numanović”, Suad Numanović.

Novootvoreni maloprodajni salon, prilagođen svim ekonomskim standardima, donosi tridesetak novih radnih mesta, doprinoseći privrendom razvoju Novog Pazara – ocenio je pomoćnik gradonačelnika za prifredu i finansije Salbin Karišik.

Kompanija ”Numanović” zapošljava 300 radnika, zauizamajući više od 20 hiljada kvadratnih metara proizvodnog prostora i 15 hiljada kvadratnih metara izložbenih salona, od kojih tri u Beogradu i dva u Novom Pazaru. Nosioci su mnogih prestižnih nagrada i priznanja za kvalitet i inovativnost.

Podeli