HronikaPoslednjeVesti

Nestao mladić iz Novog Pazara

Sedamnaestogodišnji mladić iz Novog Pazara Mikica Bošković nestao je u ponedeljak, a policija, rođaci i prijatelji već nekoliko dana bezuspešno tragaju za njim. Njegova majka Daca Bošković obratila se medijima kako bi se što više ljudi uključilo u potragu za njenim sinom.

“Mikicu sam poslednji put videla u ponedeljak oko podne, i tada je rekao da ide da se prošeta do placa gde drži golubove. Kasnije je govorio da je na putu do kuće, a kako ga nije bilo, obavestila sam policiju. Oni su mi rekli da su svuda tražili ali da izgleda nije u Novom Pazaru. Molim sve da pomognu da mi se dete vrati” – ispričala je majka.

U Policijskoj upravi su nam rekli da je nestanak mladića prijavljen 2. aprila i da od tada preduzimaju sve mere kako bi ga pronašli.

Daca Bošković jenzamolila sve koji možda vide Mikicu ili imaju bilo kakve informacije o njegovom nestanku da obaveste policiju ili pozovu broj telefona 064/515 – 08 – 89.

 

@rtvnovipazar

Nestao sedamnaestogodišnjak Mikica Bošković. Roditelji mole za pomoć, javiti na 064 515 0 889 MikicaBošković #pomoc #mikicaboskovic

♬ original sound – RTV Novi Pazar –

Podeli