DruštvoVesti

Memić: Pobedio sam Sulejmana Ugljanina, u Lugu realizujemo projekte, vi ste samo napravili kuću!

Nakon što je govorio o ulaganjima u turizam, obnonvu i zaštitu spomenika u Novom Pazaru odbornik SDP-a Husein Memić kazao je da je ova vlast čija je okosnica Sandžačka demokratska parrtija, uradila ono što nije urađeno decenijama unazad.

Kazao je da je obnovljena Kula motrilja u parku, da je uređen gradski park, da je više stotina miliona dinara uloženo u razvoj turizma, te da Novi Pazar beleži rekorde u posećenosti i broju turista.

Memić je rekao da aktuelna vlast 15 godina nije mogla da obnovi i popravi stanje u gradu zatečeno nakon vlasti SDA Sandžaka.

Memić se osvrnuo na raspravu opozicije koja se odnosila na sredstva dodeljena po konkursu za medije i oštro kritikovao Bošnjačko nacionalno vijeće koje, kazao je, ni jedan dinar nije dalo televiziji, Kuturnom centru, Regionalnom pozorištu, te nije podržalo ni jedan projekat pomenutih ustanova.

Kamešničanin je prozvcao Memića da je posao dobio za vreme SDA i da je bio deo te stranke čiju preregistraciju je potpisom podržao.

Memić je ovo demantovao kazavši da ga je zaposlio Mensur Memić za kojeg je kazao da je jedan od najboljih ljudi koje je SDA imala i dalje rekao ”da je nakon zaposlenja stigao papir na kojem su uslovljeni da će dobiti otkaz ukoliko ne podrže tu stranku ili se budu videli sa nekim ko nije u njoj”, rekao je za govornicom Memić.

”Rasim Ljajić vas se odrekao što ne bi Husein Memić, Fharudin Đekić? Husein Memić je svojim imenom pobedio Sulejmana Ugljanina, u Lugu sam ga ubedljivo porazio, gde sam imao duplo više glasova. U Lugu smo uradili mnogo projekata, trenutno se relaizuje veliki koji se odnosi na školu. Vi ste tamo napravili jednu kuću” zaključio je Memić.

 

Podeli