Servisne informacijeVesti

Ekipe Vodovoda na terenu: Uredno vodosnabdevanje oko 16h

Ekipe Javnog-komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” od jutros intenzivno rade na više lokacija, zbog čega do 16h, prema ranijim najavama, vode neće imati potrošači u ulicama Veljka Vlahovića, Radnička, Sutjeska, Palih boraca, Ruđera Boškovića, Dositejeva, Zmaj Jovina, Dimitrija Tucovića, Save Kovačevića, deo ulice Kej 37. Sandžačke divizije.

Vode zbog radova na vodovodnoj mreži neće biti  ni u nasljima Lug, Jaklja, Svojbor, Šutenovac, Ćeramidžinica, Čerkez mahala, u industrijskoj zoni i Novopazarskoj banji.

Kako je za RTV Novi Pazar kazao rukovodilac sektora održavanja JKP “Vodovod i kanalizacija”, Ergin Škrijelj, ekipe danas rade na zameni ventila na vodovodnoj mreži. Škrijelj je kazao kako se radovi izvode s ciljem da u narednom periodu, a zbog kvarova i popravki, manji broj potrošača ostaje bez vode.

“Ventili su dotrajali, sada se menjaju. Ranije bi šire područje morali da isključimo kako bi sanirali neki kvar. Zahvaljujući ovim radovima, kada dođe do nekog kvara, bez vode će dok se kvar ne otkloni biti samo potrošali u toj ulici”, naveo je Škrijelj.

Osim ovih radova, ekipe JKP “Vodovod i kanalizacija” rade i na priključivanju na vodovodnu mrežu rekonstruisane Osnovne škole “Desanka Maksimović”.

 

Podeli