DruštvoVesti

TO Novi Pazar na Sajmu turizma u Istanbulu

Na Sajmu turizma EMITT u Istanbulu, koji traje do 9. februara, poslovnoj javnosti i predstavnicima turističke privrede iz celog sveta predstavljene su turističke agencije, hoteli i HOREKA sektor iz Srbije. Medju turističkim potencijalima u Istanbulu se predstavlja i Novi Pazar. Predstavnici turističke organizacije iz ovog grada predstavljaju ponudu Novog Pazara koja sadrži gastronomiju, prirodne lepote Novog Pazara i okoline, kao i ponudu obilaska verskih objekata.

U fokusu promocije Srbije u Istanbulu, uz mogućnosti putovanja u našu zemlju koje predstavlja nacionalna avio kompanija Er Srbija je nastupajuća svetska izložba EXPO 2027. u Beogradu, opcije za organizaciju najvećih poslovnih događaja u upravo renoviranom “Sava centru”, najvećem poslovnom kompleksu u regionu, ali i lokalne lepote Srbije koje predstavljaju turističke organizacije Niša, Kraljeva i Novog Pazara.

Turistička organizcija Novi Pazar nakon Istanbula priprema se za nastup na medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji će biti održan od 22-25.februara u Beogradu.

 

 

Podeli