DruštvoVesti

Bačevac: Zalagaću se za rešavanje problema svih građana Sandžaka

U Skupštini Srbije danas je potvrđen mandat svih 250 narodnih poslanika, čime je konstituisan novi saziv parlamenta. Posle potvrđivanja mandata poslanici su položili zakletvu.

Narodni poslanik SDPS-a dr Muamer Bačevac, kazao je danas za RTV Novi Pazara da će tokom predstojećeg mandata nastaviti da se zalaže za rešavanje svakodnevnih problema svih građana Sandžaka, te da ih učini vidljivijim i da  konkretne predloge izvršnoj vlasti za njihovo rešavanje.

”Sandžačke opštine, s obzirom na svoju slabu infrastrukturnu i indistrijsku razvijenost, zaslužuju posebnu pažnju ove vlade, jer na našu sreću imaju glavni resurs, mlade i sposobne ljude. S obzirom na to da se gradi Kliničko bolnički centar i da ćemo dobiti najsavremeniju zdravstvenu ustanovu, intenzivno ću se zalagaditi za celoživotno unapređivanje znanja medicinskih radnika, kao i podizanje kvaliteta državnih škola i fakulteta u našem kraju, jer sam uveren da je obrazovanje ključno” poručio je Bačevac.

Izrazio je očekivanje da će  ovaj saziv raditi pun mandat, te da će za četiri godine unaprediti sve sfere života građana.
Zakletvu su za novi mandat u novom sazivu Narodne skupštine Republike Srbije položili i poslanici SDPS-a Branimir Jovanović, Jasmina Karanac, Sanja Jeftić Branković, Slađana Šušnjar i Edis Durgutović.
S.K
Podeli