DruštvoVesti

Humanitarni koncert za Nedeljka Komatinu

U subotu KUD „Mladih“ organizovao je humanitarni koncert „Za druga“. Sav prihod od ulaznica kao i novac iz kutije, koja je bila postavljena u foajeu Kulturnog centra, biće poslat porodici Nedeljka Komatine koji se nalazi na lečenju u Londonu.

 

Nedeljko Komatina iz Novog Pazara zbog teške i retke bolesti kancera krvnih zrnaca nalazi se na lečenju u Londonu. I pored donacije bubrega od svoje majke njegovo stanje i dalje nije stabilno pa je lečenje u Londonu produženo. KUD „Mladih“ tim povodom održao je humanitrni koncert.

„KUD „Mladih“ Novi Pazar organizuje humanitarni koncert za našeg sugrađanina, druga, prijatelja Nedeljka Komatinu koji je na lečenju u Londonu. Naša deca izrazila su želju da organizuju još jedan humanitarni koncert i veoma mi je drago što je Kulturna dvorana puna i što će zbog velikog interesovanja ovaj koncert biti ponovljen i u nedelju“, kazala je za RTV Novi Pazar predsednica KUD-a „Mladih“ Emina Brunčević.

Članice KUD-a „Mladih“ istakle su da su srećne što će pomoći da se prikupi još novca, kako bi mu omogućili dalje lečenje u Londonu.

„Jako sam srećna i veoma mi je drago što je naš grad humanitaran, jer sam i sama u duhu humanitarca. Srećna sam što ćemo i sutra igrati jer znamo da našem drugu, Nedeljku to mnogo znači“, istakla je članica KUD-a „Mladih“ Dalija Jusović.

„Ja njega lično ne znam, ali smo išli u istoj školi. Znam da je osoba veselog duha i svima je jako drag. Drago mi je što su se ljudi u ovolikom broju odazvali kako bi mu pomogli“, kazala je članica KUD-a „Mladih“ Merima Alihodžić.

Zbog velikog interesovanja koncert je ponovljen i u nedelju gde je koncertna dvorana bila popunjena do poslednjeg mesta. Pored sakupljenog novca od oba koncerta i novac sakupljen u kutiji, koja je bila postavljena u foajeu Kulturnog centra, biće usmerena porodici Nedeljka Komatine.

Građani koji žele da daju novac, onoliko koliko su u mogućnosti, to mogu učiniti u menjačnici kod kružnog toka u naselju Šestovo i “Spicari kod Satka” u centru grada gde su postavljene kutije, kao i na žiro račune:

Dinarski žr: 265000000641248286 Komercijalna banka na ime Nadica Komatina

Devizni račun: 3526505000008865407 – Western Union

Alma Ademović

 

Podeli