PolitikaVesti

Brojne partije dale podršku SDP-u

Partija ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda u Novom Pazaru, Stranka za Sandžak I Sandžačka narodna partija dale su danas podršku Sandžačkoj demokratskoj partiji I njihovim koalicionim partnerima na predstojećim lokalnim I parlamentarnim izborima. Svi su saglasni da je u prethodnih 15 godina mnogo urađeno za bolji život svih građana, te da su brojni kapitalni projekti realizovani u Novom Pazaru.

“Uvaženi penzioneri grada Novog pazara, kao najmudrija i najodgovornija populacija građana, sa jednim velikim životnim iskustvom koje nosite sa sobom, znate odlično kako nam je ovaj grad izgledao prije i 10 i 20 godina, a još više znate kako smo izgledali prije 30, 40 i 50 godina, gde smo i sami svedoci kako se naš grad razvijao. Znamo odlično koje najviše doprine razvoju ovoga grada i koga treba da glasamo na ovim sljedećim izborima. Vi to odlično znate da procenite i nadam se da ćete glasati Sandžačku demokratsku partiju sa kolicim i partnerima koja će i ubuduće na zadovoljstvo svih građana Novog Pazara i nas ovaj grad biti još bolji i lepši”, rekao je isred Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda u Novom Pazaru

Podršku SDP-u ispred Sandžačke narodne partije dao je i Latif Đerlek.

“Sve što je do sada urađeno, a urađeno je mnogo, neće se izraziti futbalskim rečnikom, ovo je završeno tek prvo poluvreme. Drugo poluvreme nastavljamo, 18.12. Zbog svega toga da bi to ostvarili, Evropski Novi Pazar ne sme da stane. Pozivam sve članove i simpatizere Sandžačke narodne partije da iskoriste svoje građansko pravo i 17.12. izađu svi na izbore zaokruže na obe liste broj 1 da bi ostvarili istorijsku pobedu”, rekao je Đerlek.

I stranka za Sandžak je pozvala svoje simpatizere da glasaju za SDP.

“ Ono što su mnogi o kampanji i pre toga pominjali, to je  jedinstvo, pomirenje i tako dalje, a to je ostvareno  ovde na ovoj listi pod brojem 1. Ovde je stožer liste Sanđečka demokratska partija, Sandžačka  narodna partija i Stranka za Sandžak.  Prema tome mi smo se ujedinili u ime interesa i koristi svih građana Novog Pazara,  a oni koji pozivaju na jedinstvo, na pomirenje i tako dalje. Na ove izbore izlaze u 3 ili 4 kolone, jer su im se toliko raspale stranke da već imaju nekoliko lista. Ja pozivam građana Novog pazara da podrže dalji razvoj Novog Pazara, dalju urbanizaciju grada i ono što je nama najvažnije, da gradimo zajedno grad uz učešće svih građana i rukovodstva grada, koje će od 18. decembra nastaviti svoj rad”, rekao je predsednik partije SZS Fevzija Murić.

Njima je zahvalio I predsednik gradskog odbora Sandžačke demokratske partije Vahidin Melajac, koji je još jednom pozvao sve građane da svoj epoverenje na predstojećim izborima daju stranci, koja se punih 15 godina borila za prosperitet Novog Pazara. Poštovane sugrađanki i sugrađani, mandat iza nas je bio neuspešni i do sad.

“Realizovali smo i počeli realizaciju projekata koji su bili viš decenijskih san svih Novopazaraca.

Međutim, pred nama je ostalo još puno posla. Jedini garant da taj posao završimo jeste lista iza koje svojim imenom, autoritetom i delom stoji najuspešniji političar u istoriji Novog pazara i Sandžaka i najveći graditelj Novog pazara, gospodin Rasim Ljajić. Njegova pojava, njegov utica je garant sve ono što smo zamislili i što očemo da odradimo i što smo običali našim sugrađanima da ćemo i realizovati. Takođe, imamo i najbolju listu i imamo najbolje kandidata za gradonačelnika, gospodina Nihata Biševca. Naša lista se sastoji od ljudi svih naselja, svih starostnih dobi, svih profesija. Jedina smo lista koja je među odbornicima, to jest među kandidatima za odbornike i koja među svojim simpatizerima, članstvom i glasačima ima pripadnike i bošnjačkog i srpskog nacionalnog korpusa. Ono što je zajedničko za sve njih jeste da mnogo vole svoj grad. Zato pokažimo još jednom koliko volimo svoj grad, da izađemo na izbore i u nedelju zakružimo broj 1 i listu Evropski novi pazar Rasim Ljajić”, zaključio je Melajac.

Podeli