DruštvoKulturaVesti

Tadić: Vreme je da opet poverujete u magiju

U subotu u 18 sati u Kulturnom centru Novi Pazar biće izvedena najposećenija mađioničarska predstava u regionu „Magična komedija“.

Naš poznati mađioničar Strahinja Tadić kaže za RTV Novi Pazar da je ona zasnovana na vrhunskoj magiji i kvalitetnom humoru!

“Od prvog do poslednjeg minuta i starija i mlađa publika će sedeti na ivici stolice i bez daha gledati iluzije u kojima nikada neće znati šta će se desiti sledeće”, objašnjava Tadić.

Strahinjin jedinstven interaktivan pristup omogućiće deci da budu mađioničari na sceni, a na kraju će dobiti i magični poklon!

“Publika će videti teleportaciju predmeta, opasne trikove kao što su hvatanje metka u letu, oslobađanje iz lanaca, čitanje misli, trik sa 100 rubikovih kocki, kao i čuvenu tačku levitacije predmeta. Pred očima publike  će padati sneg, leteće vatrene kugle, a novčanica nekoga iz publike će se pretvoriti u 100 evra”, otkriva nam deo programa naš poznati mađioničar.

U cenu ulaznice je uključen i jedan online trik. Tajni mađioničarski video publika će dobiti na kraju predstave. Uz pomoć njega će na kratko videti kako je to biti mađioničar!

Ulaznice se mogu nabaviti i u knjižarama Delfi i Laguna, kao i na tickets.rs.

 

 

Podeli