DruštvoVesti

Stigao asfalt u Cetinjsku ulicu

Stanovnici Cetinjske ulice u Novom Pazaru obradovali su se jer će i oni konačno dobiti novi asfalt koji su godinama čekali. Radovi na kišnoj i kanalizacionoj mreži, koja je  ranije bila jako loša, su završeni i trenutno se izvode asfalterski radovi. Radnici će iskoristiti svaki dan koji bude bez padavina da nastave ove, i radove na još nekoliko gradilišta.

“Svaki dan bez padavina koristićemo da završimo započete radove na asfaltiranju, ne samo ove već i još nekoliko ulica u gradu. Planirane su Brodarevska ulica u naselju Hadžet, Vase Pelagića, Deževska, Dese Milovanović, Varevska i njih još nekoliko. Prošle godine nas je vreme poslužilo skoro do kraja meseca decembra tako da ukoliko nam se posreći i ove godine ćemo raditi kako bi što više ulica bilo asfaltirano”, kazao je koordinator za infrastrukturu Nihad Hasanović.

Mešatni srećni i zadovoljni. Kažu da su se najviše obradovali asfaltu zbog dece koja neće ići po blatu i prašini, a i zbog sigurnosti jer su sada odrađani i trotoari dovoljne širine. Kišna i fekalna kanalizacija koja je bila dotrajala je urađena nova tako da će vodosnabdevanje biti mnogo bolje, a prilikom padavina neće biti izlivanja.

Kao što je rekao koordinator za infrastrukturu Nihad Hasanović, radovi će se nastaviti i sledeće godine kako bi uslovi za život svih građana bili još bolji.

Biljana Veljović

Podeli