DruštvoVesti

33 poklon paketa od HO “Otvorena ruka” za borce NOR-a

Humanitarno udruženje “Otvorena ruka” danas je članovima Udruženja NOR-a iz Novog Pazara donirala skromne poklon pakete. Iz ovog udruženja zahvaljuju prijateljima iz Otvorene ruke što ih nikad ne zaboravljaju i uvek ih obraduju.

Ovo je četvrta ovakva akcija koju sprovodi Udruženje otvorena ruka. Danas smo doneli 33 skromna paketa namirnica prilagođenih za naše borce, rekao je predsednik Udruženja “Otvorena ruka” Edin Kolašinac.

“Jedna jako bitna i značajna akcija. Jedno udruženje koje je dalo veliki doprinos našem gradu je upravo Udruženje boraca. Šalje nam jednu bitnu poruku, da moramo biti svesni svega onoga što su ovi ljudi nekad uradili za nas. Da danas živimo u miru, slobodi i blagostanju”, kazao je predsednik Udruženja “Otvorena ruka” Edin Kolašinac.

“Mnogo je pomogao našem udruženju. Ovo nije samo sad već četvrti put ove godine. Hvala im od srca”, kazala je članica udruženja NOR Hadija Ćorhamzić Mekić.

“Ova pomoć nam mnogo znači. Ali kada govorimo o Edu Kolašincu malo je reći koliko je on dobar i pošten. Seti se uvek da obraduje moje članove sa jednim skromnim poklonom”, istakla je za RTV Novi Pazar predsednica Udruženja narodnooslobodilačkog rata Šadija Dazdarević.

Iz Udruženja Otvorena ruka poručuju da će se ovakve akcije nastaviti i dalje. A u znak zahvalnosti što ih se uvek sete i ne zaboravljaju ih predsednica Udruženja NOR Šadija Dazdarević poklonila im je sliku u ime svih boraca.

A.A.

 

Podeli