HronikaVesti

Još jedna saobraćajna nesreća s teškim posledicama u Selakovcu

U saobraćajnoj nesreći koja se u petak dogodila u Selakovcu Melida Habibović zadobila je teške povrede. Udario ju je automobil kojim je upravljao mladić sa probnom vozačkom dozvolom. Nakon intervencije hitne službe i policije, Melida je prebačena u kragujevački Kliničko – bolnički centar.

Prema pisanju lokalnih portala, žena je zadobila sedam preloma rebara, probušena je plućna maramica, a povređeno je i nekoliko kičmenih pršljenova.

Vozač koji je upravljao vozilom koje je udarilo ženu koja je prelazila ulicu na licu mesta zadržan je od strane policije i protiv njega će biti podnete prijave.

“Puno puta smo upozoravali na opasnosti koje vrebaju u našem naselju. Brza vožnja i neiskusni vozači su smrtonosna kombinacija. Molimo nadležne da nešto preduzmu pre nego što bude kasno,” kaže jedan od stanovnika Selakovca, prenose portali.

Vest o još jednoj saobraćajnoj nesreći u Selakovcu potresla je mnoge Novopazarce. Oni apeluju na sud i tužilaštvo da adekvatno kazne počinioca, kako bi se poslala jasna poruka da ovakvo ponašanje na putevima nije prihvatljivo i da će biti strogo kažnjeno.

Nije prvi put da se u tom naselju događaju teške saobraćajne nesreće. Građani traže od nadležnih da preduzmu konkretne korake i poboljšaju bezbdnost saobraćaja u njihovom delu grada, pre nego se dogodi još neka tragedija.

Prema saznanjima portala, zdravstveno stanje Melide Habibović je ozbiljno, ali za sada stabilno.

 

Podeli