DruštvoVesti

Biševac: U koordinaciji sa ambasadom Palestine prikupljamo novčanu pomoć za palestinski narod

Grad Novi Pazar u koordinaciji sa ambasadom Palestine u Beogradu pokrenuo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć narodu Palestine.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac istakao je da je akcija pokrenuta u dogovoru i koordinaciji sa ambasadom Palestine u Beograd. Veruje da će se u akciji koja će se sprovoditi u narednom periodu, a zbog saosećanja i ljubavi Novopazaraca prema Palestini, prikupiti značajna novčana sredstva.

“Svakog dana se molimo za rahmet duša ubijene dece, žena, starih i nemoćnih. Molimo se u Novom Pazaru da u Palestini što pre zavlada mir. Ovo je konkretan vid solidarnosti sa palestinskim narodom i način da im se makar malo olakša u ovoj teškoj situaciji. Oduvek smo uz bratski narod Palestine, oni su u našim srcima i dovama. Želimo da se što pre izađe iz ove situacije, pa da naša, i humanitarna pomoć koju su već uputile neke države što pre stigne do onih kojima je hitno potrebna u Pojasu Gaze. Pozivam sve sugrađane, privrednike i istaknute humane članove zajednice da u skladu sa svojim mogućnostima učestvuju u akciji, da zajedno damo doprinos i pošaljemo tako poruku solidarnosti”, izjavio je za Anadolu gradonačelnik Nihat Biševac.

U okviru ove humanitarne akcije otvoren je i poseban račun za donacije, novac je moguće uplaćivati na tekući račun: 840-6516741-61 sa naznakom “Pomoć za narod Palestine“.

Anadolu

Detaljnije na linku.

Podeli