DruštvoEkonomijaVesti

Cvetković i Biševac obišli rekonstruisanu ulicu Generala Živkovića

Ministar privrede Slobodan Cvetković, ministar turizma i omladine Husein Memić i  gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima obišli su danas u potpunosti rekonstrisanu Ulicu Generala Živkovića. Za realizaciju projekta „Rekonstrukcija pristupne saobraćajnice Generala Živkovića“, investiciju koja je vredna 125 miliona, resorno ministarstvo obezbedilo je 98 miliona dinara a iz gradske kase izdvojeno je 27 miliona dinara.
U jednoj od najdužih i najgušće naseljenih ulica u Novom Pazaru nalazi se zdravstveni centar, a ovom delom grada svakodnevno gravitira preko 20 000 ljudi.
Imajući u vidu da rekonstrisana ulica grad povezuje i sa jednom od dva industrijska područja, industrijskom zonom Mur značaj projekta je utoliko veći – zajednički je stav svih koji su danas obišli ovu ulicu.
Ministar Cvetković najavio je da će njegovo ministarstvo i u narednom periodu podržati slične projekte u Noovm Pazaru ali da se čeka nacrt budžeta za narednu godinu kako bi se videlo koliko će noca biti opredeljeno za ualaganje u infrastrukturne projekte.

Podeli