DruštvoVesti

Asfaltirana Dubrovačka 423 u Selakovcu

Završeni su asfalterski radovi u Ulici Dubrovačka 423 u  Selakovacu u Novom Pazaru, koja je jedna od najdužih ulica u tom novopazarskom naselju. Prethodno je urađena rekonstrukcija podzemnih instalacija. Meštane, koji su zadovoljni što su dobili bolju infrastrukturu, obišli su danas predstavnici gradske uprave Novog Pazara.

Dubrovačka ulica 423 u Selakovcu, jedna je od najdužih u tom novopazarskom naselju. Na radost meštana svih generacija ulica je asfaltirana u punoj dužini, a predhodno je izgrađena komplena vodovodna i komunalna infrastruktura. Meštani oduševljeno svedoče o neuporedivo boljim uslovima za život.

Koordinator infrastrukturnih projekata Nihad Hasanović ističe da je uređenje ove ulice, samo jedan u nizu uspešno realizovanih projekata. Najavljuje intenzivne radove i u nastavku sezone.

”Asfaltirali smo 31 krak ovakvih ulica u dužini od 500 do 900 metara. Meštani su zadovoljni, jer im je ulica sada kompletno infrastrukturno uređena. Osim ove ulice danas je asfaltiran i put u Osoju. Sutra počinje asfaltiranje prvih 400 metara korita reke Raške na desnoj obali. Radimo Deževsku ulicu, ulicu koja vodi do Šutenovca. Sve ekipe su angažovane. Novi Pazar put po nalogu JP Putevi Srbije radi ulicu u Rajčinoviću, koja bi do kraja ove nedelje trebalo da bude završena. Rade se putevi u Žunjeviću, od Rogozne 10 kilometara prema gradu. Ako nam vremenski uslovi dozvole uspešna građevinska sezona će biti nastavljena”, izjavio je Hasanović.

Hasanović je podsetio da je ovo period kada se prave novi infrastrukturni planovi, te istakao da je lokalna samouprava uvek otvorena za sve konstruktivne predloge građana.

Podeli