DruštvoVesti

Novopazarka Sabaheta Kajtazović učestvovala na sajmu privrede u Tešnju

Novopazarka Sabaheta Kajtazović, uspešna privrednica vlasnica renomiranog modnog brenda “Betka Bereket” bila je učensica Sajma privrede u Tešnju. Ona je predstavila svoje radove I kreacije na to Sajmu u Bosni I Hercegovini.

“Velika čast i zadovoljstvo mi je što bila sam ucesnica 17 medjunarodnog sajma privrede u Tešnju. Zadovoljna sam jer sam imala prilike da predstavim svoj brend, gde su izlagači iz zemlje i region/bili predstavnici. Bilo je 502 izlagača. Koristim svaku priliku da na sajmovima gde možemo predstavimo svoje proizvode i na taj način povezati se sa potencijalnim poslovnim partnerima. Veliko hvala Gradu Novom Pazaru, gradonačelniku Nihatu Biševcu i direktoru Regionalne agencije za ekonomski razvoj Sandžaka SEDA Samiru Kačaporu što su nam omogućili učešće na tako značajnom Sajmu”, rekla je Kajtazović.

Sabaheta Kajtaović je u svet privrede ušla pre 20 godina. Njen brend poznat je po vrhunskom kvalitetu I dizajnu

Kajtazović važi za velikog profesionalca i njen rad je prepoznat. Ona je dobitnica sedam prestižnih nagrada.

Ovogodišnji, 17. međunarodni sajam privrede Tešanj – 2023. po sadržaju ponude svrstava se u najveću sajamsku manifestaciju u Bosni i Hercegovini. To je mesto privrednih susreta i biznisa budućnosti. Na sajmištu površine 20.000 kvadratnih metara nastupilo je rekordnih 500 izlagača iz 16 zemalja sveta.

Sajam organizuje Udruženje privrednika Biznis-centar Jelah-Tešanj i on predstavlja krunu i sumiranje rezultata privređivanja u proteklom periodu. Međunarodni sajam privrede u Tešnju zahvaljujući dugogodišnjem uspehu izgradio je reputaciju stabilne i značajne platforme za povezivanje privrednog sektora, te je jednim dijelom i nosilac ekonomskog razvoja u Bosni i Hercegovini, naglasili su iz Udruženja poslodavaca FBiH na konferenciji za novinare.

Kako je rečeno, ove godine Sajam je privukao veći broj domaćih, ali i inostranih kompanija, a ponuda, kvalitet i kapaciteti idu u korist dosad najvećeg i najozbiljnijeg privrednog događaja.

 

Podeli