DruštvoVesti

Forum žena SDP organizuje veliki skup

Forum žena Sandžačke demokratske partije organizuje veliki skup u Koncertnoj dvorani na kome će biti izabrano novo rukovodstvo. Ispred stranke, Hana Župić je pozvala sve sugrađanke da u utorak, 3.oktobra od 19 i 30 prisustvuju skupu i podrže novo rukovodstvo, sve ideje koje će biti iznete , a vezane za njihovu realizaciju zarad stvaranja još boljih uslova za život svih građana u Novom Pazaru.

“Kao najsnažnija partija zalažemo se za jačanje pozicije žena i ohrabrujemo naše sugrađanke da se aktivno uključe u politički i društveni život. Neke od aktivnosti na koje se oslanjamo jesu odgovornost, poštovanje, uvažavanje, te ostale vrednosti koje ova politička partija prepoznala u ljudima”, kazala je za RTV Novi Pazar članica Foruma žena Sandžačke demokratske partije, Hana Župić.

“Sandžačka demokratska partija prepoznatljiva je po ravnopravnoj zastupljenosti muškaraca i žena na svim nivoima odlučivanja. U Novom Pazaru veliki broj žena nalazi na rukovodećim mestima i to pokazuje da ova politička stranka uvek ide korak ispred. Forum žena Sandžačke demokrtaske partije poziva sve sugrađanke koje bi želele da budu deo ove velike porodice, da imaju mogućnost da za dobobit svih građana iznesu ideje za realizaciju projekata koji će poboljšati uslove života, da u utorak, 3.oktobra budu od 19 i 30 u Koncertnoj dvorani Kulturnog centra”, dodala je Hana Župić.

Ona je istakla da će na skupu  biti prisutni gosti i prijatelji sa strane koji će se obratiti prisutnima, i najavila obraćanje  osnivača najveće političke stranke u Sandžaku, Sandžačke demokratske partije Rasima Ljajića.

Nakon skupštine, za sve članice Foruma žena biće priređen lep program a očekuje ih i koncert iznenađenja.

Biljana Veljović

Podeli