DruštvoVesti

Još jedna pomoć od Grada Novog Pazara

Grad Novi Pazar, kao i mnogo puta do sada, pružio je pomoć  Međuopštinskoj organicaciji “Savez slepih i slabovidih” u Novom Pazaru. Ovoga puta, rukovodstvo organizacije dobilo je novčana sredstva od kojih su kupljene  životne namirnice i kućna hemija za 19 članova koji nemaju nikakva primanja ili primaju samo socijalnu pomoć.

“Grad Novi Pazar podržava i većinu naših programskih aktivnosti finansira i ta saradnja je veoma uspešna, a danas je još jednom na ovaj način potvrđena ta saradnja”, kazala je sekretarka Saveza slepih i slabovidih Mirsada Dibranin Ajdinović.

Za pomoć koja je i te kako dobrodošla u ovim trenucima, organizaciji i Gradu Novom Pazaru zahvalila je i članica Kata Radosavljević. “Ja želim da u ime svih članica i članova zahvalim Gradu Novom Pazaru kao i Mirsadi koji se uvek trude nam pomažu i kažem da je nama svaki vid pomoći dobro došao”, kazala je Kata Radosavljević.

Savez slepih i slabovidih kao i Grad Novi Pazar i ubuduće će na razne načine pomagati članovima ove organizacije, a poziv je otvoren i za sve druge, kako pojedince, preduzetnike i humanitarne organizacije da se priključe i pomognu u granicama svojih mogućnosti.Na taj način ćemo pokazati da uvažavamo  osobe sa invaliditetom i da živimo sa njima a ne pored njih.

Biljana Veljović

Podeli