DruštvoVesti

Završeno asfaltiranje puta u Cvijetnju

Završeni su radovi na asfaltiranju puta u selu Cvijetnje, nadomak Novog Pazara. U ovaj putni pravac u dužini od 1200 metara Grad Novi Pazar uložio je 27 miliona dinara. Da put znači život za RTV Novi Pazar potvrdili su meštani ovog sela koje broji više desetina domaćinstava. Meštane su danas obišli predstavnici lokalne samouprave sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem na čelu.

‘’Ovaj put mnogo znači, ne samo meštanima Cvijetnja, već i meštanima susednih sela koji njime prolaze. Novoasfaltirani put povezuje više od stotinu domaćinstava, a vidimo i da ima mnogo dece. Cilj nam je da stvaramo što bolje uslove za naše sugrađane, kako na gradskom, tako i na prigradskom i seoskom području’’, izjavio je gradonačelnik Nihat Biševac u Cvijetnju.

Najavio je da će nastojati da što više ulica i puteva bude asfaltirano u aktuelnoj građevinskoj sezoni, koliko to vremenski uslovi dozvole.

Meštani Cvijetnja su na asfalt čekali decenijama. S toga ne čudi što su danas srdačno dečekali drage im goste iz Gradske uprave, koji su im, kako kažu, značajno unapredili uslove života.

Asfalt do sela u prekrasnom prirodnom ambijentu, kako očekuju meštani, biće primamljiv za povratnike iz inostranstva, ali i za izgradnju vikend naselja.

Podeli