PolitikaVesti

Memić za Kurir: Rasim Ljajić da se vrati u vladu

Ministar turizma i omladine Husein Memić u intervjuu za Kurir je, komentarišući predstojeće parlamentarne izbore u Srbiji rekao da bi Rasim Ljajić trebalo da se vrati u vladu. Ocenio je da je Ljajić političar sa velikim iskustvom i rezultatima, te da je takav čovek potreban vladi.

”Mi smo stranka koja je uvek dobijala glasove na osnovu prethodnog rada, tako je i ovog puta. U Sandžaku sam ubeđen da možemo do najboljeg rezultata od osnivanja stranke. Svakako da bi dobro bilo da se Rasim Ljajić vrati u vladu, čovek koji je vodio toliko ministarstava i važnih resora sa veliki uspehom, bez ikakvih afera, potreban je vladi, ali to je ipak pitanje za njega. Ne znam koji je danas političar spreman da uradi ono što je uradio Rasim Ljajić, da se dva puta odrekne ministarskog mesta i ponudi šansu svojim stranačkim kolegama”, izjavio je Memić za Kurir.

U Intervjuu za dnevni list Kurir, ministar Memić je govorio i o nelegalnom poslovanju apartmana i neophodnosti suzbijanja crnog tržišta. Između ostalog, bilo je reči i o anonimnim pretnjama, protokolu za decu obolelu od dijabetesa, značaju izložeb Ekspo 2027. i slično.

 

Podeli