DruštvoVesti

Spas od vreline na bazenu

Spas od tropskih vrelina tokom ove letnje sezone građani Novog Pazara nalaze na gradskom bazenu. Otvoren je svakodnevno od 9 ujutru do 19 časova. Radi u ustaljenim terminima i po ceni ulaznice koja nije menjana u odnosu na prošlu godinu.

Bazen je jedina gradska oaza za spas u vrelim letnjim danima. U mešovitom terminu od 11 do pola 3 popodne danas veselo. Najviše je bilo dece i mladih koji, kako kažu, skoro svakodnevno dolaze radi osveženja i zabave, a neki i zbog sunčanja i preplanule boje.

Ustanova za sport ove godine vodi računa da na bazenu funkcioniše sve onako kako bi trebalo.

”Mi smo se potrudili da bazen izgleda ovako lepo za naše građane, da dođu u ovim vrelim danima da se rashlade i da uživaju”, izjavio je koordinator bazena Darko Radovanović.

Prema njegovim rečima vodilo se računa i o kućnom budžetu građana. Cene ulaznice se nisu menjale i iznose simboličnih 200 dinara. Za decu do sedam godina bazen je besplatan, ali je uslov da dođu u pratnji odrasle osobe.

Raspored termina je takođe nepromenjen. Odmah nakon škole plivanja, od 11 do 14 i 30 je mešoviti termin, do 17 h je termin za žene, a od 17h do 19h je najposećeniji rekreativni termin.

 

Podeli