DruštvoVesti

Predstavljena aplikacija ” Zadovoljstvo građana”

Počinje izrada aplikacije za ispitivanje zadovoljstva građana komunalnim uslugama. Projekat izrade aplikacije koja će omogućiti merenje zadovoljstva građana komunalnim uslugama predstavljen je u Novom Pazaru. Misija OEBS u Srbiji podržala je projekat organizovajnem obuke za lica koja učestvuju u izradi aplikacije.

Projekat izrade aplikacijekoja će omogućiti merenje zadovoljstva građana komunalnim uslugama predstavljen je u Novom Pazaru. Misija OEBS u Srbiji podržala je projekat organizovajnem obuke za lica koja učestvuju u izradi aplikacije.

„Za te ljude je u Gradskoj upravi pripremljen program stručnog usavršavanja, uz njihovu obavezu da zajedno rade na realizaciji određenog projekta. Polaznici obuke su, uz podršku organizacionih jedinica u čijem su fokusu komunalne delatnosti, odabrali da izrade aplikaciju. Cilj te aplikacije je da omogući brzo i efikasno ispitivanje zadovoljstva korisnika pruženim komunalnim uslugama“, rekla je Malića Plojović, šef odseka u Odeljenju za komunalne, stambene i poslove saobraćaja.

Prema njenim rečima posao kreiranja aplikacije poveren je Centru NIT, a danas su, kao prvi korak predstavljeni način korišćenja i sami elementi aplikacije.

„Aplikacija će sadržati određeni upitnik, koji nam omogućava da kroz date odgovore iskažemo zadovoljstvo pružanjem komunalnih usluga od strane javnih preduzeća“, zaključila je Plojović.

 

 

Podeli