DruštvoVesti

Biševac obišao Dubrovačku 425. Evo gde još stiže asfalt!

Meštani novopazarske Ulice 425 više su nego zadovoljni i o tome su razgovarali sa gradonačelnikom, tokom njegove posete naselju Selakovac.

Naselje je, zahvaljujući investicijama, dobilo novu infrastrukturu.

“U ovoj ulici ima mnogo domaćinstava a naš je prioritet da brinemo o građanima i za njih stvaramo najbolje uslove, naročito što kroz naselje svakodnevno cirkuliše mnogo dece”, rekao je gradonačelnik Biševac nakon posete meštanima. “Sezona je intenzivna i radovi su u toku u svim delovima grada, kako u gradskom jezgru, tako i u seoskim i prigradskim zonama”, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac.

“Sem na izgradnji lokalnih puteva, u toku su radovi na izgradnji regionlnih puteva i saobraćajnica. Odobrena su sredstva za nastavak asfaltiranja ulice Generala Živkovića do benzinske pumpe. U toku su i radovi na deonici Novi Pazar – Raška, a završen je put Novi Pazar – Ribariće. Nastavićemo istim tempom jer dobra infrastruktura znači bolje mesto za život građana i povećanje broja turista u našem kraju “, kazao je gradonačelnik.

Asfaltiranju Ulice 425 prethodila je zamena kišne, kanalizacione i vodovodne mreže a meštani jedne od najnaseljenijih i najdužih ulica u Selakovcu ističu da su zadovoljni jer će im investicija izuzetno olakšati svakodnevni život. Vrednost radova je oko 40 miliona dinara.

Podeli