DruštvoVesti

Završen fudbalski turnir SDP

Završen je Turnir u malom fudbalu u organizaciji SDP. Učestvovalo je 16 ekipa, a onima koji su ostvarli najbolje rezultate podeljeni su pehari I medalje.

Na velikom fudbalskom turniru Sandžačke demokratske partije, koji se održavao na terenima Atleskog stadiona u Novom Pazaru učestvovalo je preko 15 ekipa iz ovog grada, Tutina, Sjenice, Prijepolja, Priboja, Nove Varoši, Kragujevca, Beograda, Novog Sada, Vojvodine.

Cilj turnira bio je upoznavanje i međusobno upoznavanje, koje je kako kažu učesnici i ispunjeno. Utakmice na ovom turniru   poslednja dva dana pratio je i veliki broj građana Novog Pazara na atletskom stadionu.

Juče, prvog dana turnira igrale su se kvalifikacione utakmice. U završnici su odigrane četvrtfinalne, polufinalne i finalne utakmice.

Medalje i pehari pripale su ekipama koje su ostvarile najbolje rezulate. Podeljena su i priznanja i plakete za najbolje pojedince, najboljeg strelca igrača i golmana.

Najbolji golman na ovom turniru bio je Dragiša Sovrlić iz Kragujevca, a najbolji strelac je takođe iz kragujevačkog tima Nikola Nikolić. Najbolji igrač ovogodišnjeg turnira je iz gradskog odbora SDP Novi Pazar Džejlan Rašljanin.

Što se tiče kolektivnih nagrada, za fer plej igru pripala je ekipi iz Beograda. Treće mesto osvojio je opštinski odbor Sandžačke demokratske partije iz Tutina, a drugo mesto gradski odbor SDPS-a iz Kragujevca. Prvo mesto pripalo je gradskom odboru SDP-a u Novom Pazaru.

Veliki turnir Sandžačke demokratske partije trajao je dva dana.

foto: Senko Župljanin

 

Podeli