DruštvoPolitikaVesti

SDP: Besplatna pripremna nastava – prijave u toku

Besplatna pripremna nastava biće organizovana i ove godine. Sandžačka demokratska partija i ove godine, u okviru humanog projekta koji realizuju ljudi velikog srca, organizuje pripremnu nastavu za osmake, buduće srednjoškolce. Nastava počinje od 22. maja i trajaće sve do početka prijemnog ispita. Zainteresovani roditelji od danas se mogu prijaviti putem telefona ili lično u prostorijama stranke. Na press konferenciji organizovanoj tim povodim u prostorijama stranke, koordinatorka humanog projekta Azamela Papić izrazila je saučešće porodicama tragično stradale dece u Beogradu, te naglasila da svi treba da radimo na stvaranju sigurnog okruženja za našu decu.

”Bolna nesreća koja se dogodila u beogradskoj Osnovnoj školi ”Vladislav Ribnikar” duboko me je potresla. Izražavam saučešće porodicama nastradalih i podršku porodicama ranjenih u ovom nezapamćenom masakru. Naša najznačajnija obaveza je da zajednički pružimo  podršku i iskažemo solidarnost sa porodicama žrtava, kao i da radimo na stvaranju sigurnog okruženja za našu decu”, izjavila je koordinatorka humanog projekta Azamela Papić.

Besplatna pripremna nastava za osmake počinje 22. maja u prostorijama Sandžačke demokratske partije.

”SDP će i ove godine kao i predhodnih, omogućiti potpuno besplatnu nastavu za naše osmake, buduće srednjoškolcve, uz idealne uslove za rad kako učenicima, tako i nastavnicima. Do sada je prijavljeno preko 50 profesora koji će raditi sa decom, a imaće za cilj da opuste decu, rasterete ih, motivišu za rad, kako bi obnovili naučeno i naučili propušteno gradivo. Nastava će početi 22. maja i trajaće sve do početka prijemnog ispita. Izvodiće se u dve smene, svakog radnog dana od po tri sata”, rekla je Papić.

Besplatnu pripremnu nastavu, i ove, kao i ranijih godina, mogu pohađati sva deca, bez obzira na političku opredeljenost njihovih roditelja – naglašavaju organizatori.

Pozivaju sve zainteresovane roditelje da se prijave već od danas putem ptelefona ili lično u prostorijama stranke. Ističu da je saradnja sa roditeljima od velike važnosti jer, kako naglašava Papić, ”deca su naš emanet”.

S.Lj.

Podeli