DruštvoVesti

Bubble baby hydro spa od danas u Novom Pazaru

Novi Pazar staje rame uz rame sa velikim centrima u ponudi zdravstvenih i relaks usluga čak i za najmlađe. Tako je danas u Novom Pazaru otvoren prvi hidro spa centar za bebe Bubble baby.

Osim što će uživati u hidroterapiji i sjajno se zabaviti u sertifikovanim džakuzi kadama bebe će imati brojne zdravstvene benefite nakom polučasovnih tretmana.

Plutanje u specifičnoj sredini kakva je voda idealno je za pravilan razvoj mišića, naročito kod beba. Takva vrsta treninga opušta mišiće ali i stimuliše podjednako rad celog tela. I takva je usluga od danas dostupna i u Novom Pazaru.

Hidroterapija i masaža imaju brojne pozitivne efekte pa je tetman u  Bubble baby hydro spa centru posebno iskustvo za mališane, ali i roditelje.

Postizanje kordinacije i ravnoteže, uspostavljanje dobrog ritma spavanja, podsticaj istezanja i opuštanja mišića, kompletnog nervnog sistema, bolja cirkulacija i probava, samo su neki od benefita i rezultata tretmana koje nudi Bubble baby hydro spa u kojima bebe mogu uživati već od druge nedelje života.

Kvalitetu usluga, profesionalnosti i sigurnosti  poklanja se velika pažnja.

Kako bi svojoj bebi omogućili ovo nezaboravno iskustvo potrebno je da unapred zakažete termin posredstvom zvaničnog instagram profila ili lično u Bubble baby spa centru koji se nalazi u blizini velikog kružnog toka u blizini Šestova.

 

 

Senada Kalić

Podeli