DruštvoVesti

HO “Otvorena ruka” obradovala članove Udruženja boraca NOR-a

Humanitarna organizacija “Otvorena ruka” je članove Udruženja NOR-a, povodom predstojećih prvomajskih praznika, obradovala skromnim paketima. Iz ovog udruženja zahvaljuju prijateljima iz Otvorene ruke što su ih se setili i na ovaj način obradovali.

“Drago mi je što nas se je  ova humanitarna organizacija setila, što su došli da obiđu  članove i skromnim poklon paketima sve nas obraduju povodom predstojećih prvomajskih praznika. U ime svih nas zahvaljujem Edinu Kolašincu na ovom lepom gestu”, rekla je predsednica Udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Šadija Dazdarević. Ona je zahvalila i gradskoj upravi koja takođe uvek pomaže ovom udruženju kao i svim donatorima koji se javljaju i na razne načine pomažu. Jedan od donatora izrazio je želju da ostane anoniman, ali je organizovao da svi članovi Udruženja NOR-a, 25.maja na Dan mladosti posete Kuću cveća.

Zahvalnost ovoj humanitarnoj organizaciji kao i svim prijateljima koji pomažu, izrazio je i potpredsednik Udruženja NOR-a, Elmaz Jahović.

Baka Stanislava Jelić uskoro puni 99 godina. Član je novopazarskog Udruženja NOR-a, iz boračke je porodice kako to ona kaže, i naglašava da je samo ona još živa od njenih predaka. “Drago mi je što sam još uvek u mogućnosti da se ovako sastanem sa mojim saborcima i njihovim potomcima i što još uvek ima dobrih ljudi koji nas nisu zaboravili”, kazala je baka Stanislava.

“Sećanje na narodnooslobodilačku borbu jedino još ovo udruženje gaji i to je dobra stvar”, kazao je predsednik HO “Otvorena ruka, Edin Kolašinac. On je danas svim članovima ovog udruženja doneo poklon pakete povodom predstojećih prvomajskih praznika.

Biljana Veljović

 

Podeli