DruštvoKulturaVesti

Promovisan vodič “Digitalno nasilje”

U Narodnoj biblioteci “Dositej Obradović“ u Novom Pazaru promovisan je vodič  za rad sa decom i mladima “Digitalno nasilje“, autora Harisa Imamovića. Ovaj vodič predstavlja je Imamovićev master rad, namenjen roditeljima, nastavnicima, učiteljima, mladima i svima onima koji žele da se informišu kako da sačuvaju sebe i omladinu od napada na internetu,

Čitaonica biblioteke Dositej Obradović bila je mala da primi sve one koji su želeli da prisutvuju promociji vodiča za rad sa decom i mladima “Digitalno nasilje“, autora Harisa Imamovića. Za sve ostale koji su zainteresovani da se informišu o internet nasilju, vodič će biti dostupan u biblioteci. Internet i verbalno nasilje veoma prisutni u Novom Pazaru i to najviše među osnovcima.  Imamović očekuje da će, kako je za Radio televiziju Novi Pazar  vodič biti koristan.

Na promociji su govorili i Dobrinka Kuzmanović sa Filozofskog fakulteta u Beogradu, Milena Belić sa Departmana za filozofske nauke i umetnost na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru i Dejan Pavlović sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu.

 

 

Podeli