HronikaVesti

U saobraćajnoj nesreći kod Prijepolja poginula jedna osoba, povređena deca

Na magistralnom putu od Prijepolja ka Bistrici, u saobraćajnoj nesreći poginula jedna osoba. Nesreća se dogodila u mestu Stanjevine, danas oko 11 časova.  U udesu je učestvovalo jedno putničko vozilo, a život je izgubila jedna osoba. U vozilu se nalazilo pet osoba, među njima troje dece, od kojih je dvoje povređeno.

Jedno dete je nakon ukazane hitne pomoći zbog povreda glave prebačeno u užičku bolnicu, dok je drugo dete zbrinuto na odeljenju Opšte bolnice u Prijepolju.

Za sada se pretpostavlja da je vozač izgubilo kontrolu usled klizavog kolovoza, nakon čega je vozilo udarilo u bankinu. Saobraćaj je na ovoj deonici u prekidu zbog uviđaja koji će pokazati tačne uzroke ove saobraćajne nesreće.

-Uslovi u saobraćaju su otežani zbog kiše koja se ledi pri tlu-

Na putevima u Srbiji vozačima se danas preporučuje oprez zbog poledice, upozorio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Uslovi u saobraćaju su otežani zbog niskih temperatura, snega i kiše koja mestimično pada i ledi se na tlu. Saopšteno je iz Automoto Saveza Srbije.

Na Tari, Goču, Divčibarama, Zlatiboru i Kopaoniku, u višim predelima Ivanjice, Sjenice, Nove Varoši i Novog Pazara vozače očekuju zimski uslovi, posle kiše, mogući su susnežica i sneg.

Nema neprohodnih puteva, ali su u višim predelima zbog snega i dalje na snazi zabrane za kamione s prikolicom i šlepere.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila ni na putničkim ni na teretnim terminalima, saopštio je AMSS.

Izvor: Tanjug

Podeli