DruštvoVesti

Uspešna žena, Novopazarka Jasmina više puta nagrađivana

Uspešna žena,  Novopazarka, modna kreatorka Jasmina Hadžimuratović iz Novog Pazara je za svoj rad više puta nagrađivana  brojnim prestižnim nagradama kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Jasmina je i vlasnica firme Bros jeans, koja u ovom gradu posluje veći duži niz godina.

Svoju ljubav prema modi, Jasmina Hadžimuratović odlučila je da pretvori u posao pre više od 10 godina. Talenat za kreacije imala je oduvek,a koji je odlučila da predstavi javnosti uz veliku podršku njenog muža rahmetli Mirsada, jednog od osnivača firme Bros jeans.  Jasminina pozitivna energija, kojom zrači,  ljubav prema modi, unikatne kreacije su više puta nagrađivane. Njene modele nose i poznate ličnosti poput Nede Ukraden, Goce Tržan i Dragane Katić.

“Moda je nešto što me privlači od malena. Uvek su me privlačili izlozi, neobični komadi. Odevnim komadima dodavala sam i oduzimala neki detalj i prilagođavala ih svom ukusu. Već kao devojka sam počela da crtam ono sto mi se dopada. Bile su to haljine i kompleti koji su bili van vremena u kom sam živela i krojačice su se oduševljavale kada sam im prenosila svoje ideje. Vrlo često bih i nešto što je delovalo kao nemoguće pretvarala u moguće”, rekla je Jasmina.

Od kada je otvorila vrata svog ateljea Jasmine dresses njene mušterije su zadovoljne i sigurne da nose unikatne modele. U ateljeu ima širok spektar ekskluzivnih uvezenih materijala. Ističe da radi samo sa najkvalitetnijim tkaninama i čipkama.  Kvalitet je ono što je  dovelo do toga da ostvari ogroman broj zadovoljnih klijenata u Srbiji, ali i u inostranstvu. Pre 5 gdoina. 2018.godine  svoje haljine je predstavila Sarajevskoj publici na Sarajevo Fashion Week-u. Dobitnica je prestižnih nagrada za najuspešniju ženu Srbije, kao i nagrade Beogradski oskar. Jasmina je i vlasnik firme Bros jeans koja u Novom Pazaru uspešno posluje već duži niz godina. Na njene nagrade je ponosna, jer na taj način u najboljem svetlu predstavlja svoju grad.

“Moji planovi za budućnost su veliki. Dobila sam poziv da svoje haljine predstavim Italijanskoj publici na Milano Fashion Week i nadam se da ce u toku sledeće godine ti planovi i da mi se ostvare. Bio bi to jedan veliki korak u mojoj karijeri. Očekujem otvaranje jos jednog ateljea u Novom Pazaru, polako se pripremam. Snagu i entuzijazam imam, moje mušterije su mi veliki pokretač za svaki uspeh koji ostvarim i ja sam im beskrajno zahvalna na tome”, rekla je Hadžimuratović.

Našu Novopazarku Jasminu Hadžimuratović predstavljaju u zemlji I svetu kao uspešnu ženu.

Još tri nagrade Jasminu očekuju od marta do juna, kada će svoj rad, ali i naš grad predstaviti u Istanbulu

Podeli