Sport

Stanković pred TSC: Ako budemo izgledali kako treba, imamo velike šanse (nedelja, 16.30)

Trener fudbalera Novog Pazara Aleksandar Stanković rekao je danas da njegova ekipa ima velike šanse protiv TSC-a, ako bude dobro izgledala na terenu i uz pomoć navijača.

“Ne znaju za poraz na strani, a išli su i Partizanu i Crvenoj zvezdi i Vojvodini. Samo dva puta su izgubili kući, protiv nas i Partizana. Mojim igračima stalno pokušavam da prenesem poruku da smo mi jako bitni. Ako budemo maksimalno skoncentrisani i fokusirani, imamo velike šanse da uz pomoć 12. Igrača na tribinama dođemo do pobede”, rekao je Stanković.

TSC je ostao na okupu, a pojačan je iskustvom štopera Dušana Cvetinovića i Milana Radina na sredini terena.

“Mislim da su dolaskom Cvetinovića i Radina poboljšali kvalitet. Radi se o igračima sa internacionalnim iskustvom. Očekujem da budu u sastavu, ali spremni sma za sve varijante. Samo je bitno da ne bude padavina, da teren bude dobar. U tom slučaju, ne sumnjam da će i utakmica da bude dobra”, ocenio je Stanković.

Novi kapiten Pazaraca Filip Kljajić početkom avgusta sačuvao je mrežu u Bačkoj Topoli, u pobedi njegovog tima od 1:0.

“Mislim da će da bude drugačije u odnosu na naš prvi duel. TSC-u smo išli u nezgodnom trenutku, pomalo potrošeni i umorni. Sada otvaramo polusezonu. Super smo spremni posle trenažnog ciklusa u Turskoj”, kazao je golman Novog Pazara.

Uoči 20. kola Super lige Srbije, TSC je treći na tabeli sa 39 bodova, osam više od Novog Pazara na šestom mestu.

“Ako budemo pravi, onda ekipu TSC-a čeka jako težak posao na našem terenu. Igrama u prvom delu sezone napravili smo dobru situaciju po nas. Većina klubova nas poštuje i respektuje. Uveren sam da je ključni faktor naš ulazak u utakmicu”, naveo je Kljajić.

Novi Pazar i TSC igraju u nedelju od 16.30 na Džaizkoin areni.

M. Minić

Podeli