DruštvoVesti

Memić i Brnabić: Uskoro ukorićavanje reka, Novi Pazar dobija i najmoderniji omladinski centar (FOTO)

Memić i Brnabić razgovarali su u Beogradu o realizaciji nekoliko, za Novi Pazar i njegove građane, važnih projekata.

Ministar turizma i omladine Husein Memić razgovarao je sa premijerkom Republike Srbije Anom Brnabić o situaciji u Novom Pazaru vezano za korićenje reka i upoznao je sa svim što je do sada urađeno, prenosi Dnevnik RTV Novi Pazar. Premijerka je obećala da će se založiti da se u najskorijem roku proces privede kraju, prenosi RTV Novi Pazar.

Sastanak, o projektima u Novom Pazaru
Sastanak, o projektima u Novom Pazaru
Sastanak, Husein Memić i Ana Brnabić
Sastanak, Husein Memić i Ana Brnabić

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je ministru Huseinu Memiću na uspešnom procesu izrade Strategije za mlade koja je usvojena na sednici Vlade Srbije kao ključni dokument za sprovođenje omladinskih politika.

Ministar Memić obavestio je premijerku o budućim planovima  među kojima je izgradnja omladinskih centara. Jedan takav gradiće se u Novom Pazaru po uzoru na najmodernije u Evropi, a početak radova na izgradnji očekuje nas ove godine.

Sastanak, o projektima u Novom Pazaru
Sastanak, o projektima u Novom Pazaru

 

Ministar Memić istakao je da mu je premijerkaobećala da će se založiti da se proces korićeja reka u Novom Pazaru privede kraju.

“Obavestio sam premijerku o budućim planovima. Među njima je izgradnja omladinskih centara. Jedan takav gradiće se u Novom Pazaru, po uzoru na najmodernije u Evropi. Početak radova na izgradnji očekuje nas ove godine ” rekao je Memić.

On se osvrnuo i na aktuelne probleme sa korićenjem reka u Novom Pazaru.

“Ovom prilikom razgovarali smo o situaciji u Novom Pazaru vezano za korićenje reka. Obavestio sam premijerku o svemu što je do sada urađeno. Premijerka je obećala da će se založiti da se u najskorijem roku proces privede kraju”  zaključio je Memić.

 

 

Senada Kalić

Podeli