DruštvoVesti

Sandžaktrans obogatio vozni park

U cilju unapređenja usluga gradskog saobraćaja, preduzeće Kavim Sandžaktrans obezbedilo je dva vozila novije generacije. Uz uređivanje stajališta, projekat od izuzetnog značaja koji realizuje Grad, dopuna voznog parka je veoma dragocena za korisnike naših usluga ali i za samu kompaniju.

Obogaćen je vozni park preduzeća Kavim Sandžaktrans. Direktor saobraćaja u preduzeću Sandžaktrans, Saladin Karalić kaže da su vozila ovog preduzeća uglavnom u dobrom stanju.
Karalić kaže da je uređivanje autobuskih stajališta na teritortiji Novog Pazara je od velikog značaja.

” Reč je o autobusima marke Mercedes citaro, koji će saobraćati na linijama od Kruševačkog mosta i Tišimske reke prema centru grada. Reč je zapravo o linijama koje vežu ova dva kraja Novog Pazara. Uz uređivanje stajališta, projekat od izuzetnog značaja koji realizuje Grad, dopuna voznog parka je izuzetno dragocena za korisnike naših usluga ali i za samu kompaniju. Cilj nam je da zajedno načinimo značajan korak napred ka zadovoljstvu građana i da taj princip negujemo ubuduće. Stajališta omogućavaju da se ljudi u različitim vremenskim uslovima, kada su padavine ili izuzetne vrućine, zaštite dok čekaju svoj red vožnje”, rekao je Karalić.

 

Podeli