DruštvoVesti

Ski openingom ozvaničen početak sezone na Kopaoniku

Ski Opening Kopaonik je nakon dvanaest godina postao poznati turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona. Na simboličan način obeležen je početak ski sezone na Kopaoniku.

Tokom trajanja ski openinga važi popust u visini od 30% na na pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte koje se kupe i koriste u vreme trajanja ski openinga, odnosno otvaranja ski sezone, kao i za karte za sve vrste zabavnih sadržaja. Prvi dan skijanja je besplatan.

Snega nema a i temperature su daleko od zimskih. Iz Skijališta Srbije kažu, potrudili su se da koristeći system za veštački sneg osposobe staze i omoguće užuvanje posetiocima u skijanju i zimskim sportovima.

JP “Skijališta Srbije” su za skijaše i bordere uspela da pripreme staze Karaman greben (7) i Malo jezero (2).

Ovu sezonu i goste spremno dočekuju i hotelijeri na Kopaoniku. Spremili su brojne nove sadržaje, naročito u pogledu gatronomske ponude. Zadržaće i prošlogodišnje sadržaje za decu.

Od zabavnih sadržaja posetiocima će, tokom trajanja zimske sezone, na raspolaganju biti bob na šinama, tjubing i zip lajn, gondola a Pančićev vrh će raditi za panoramsko razgledanje. Radno vreme skijališta je od 9 do 15:30 časova, gondole od 9 do 15:00 časova.

 

Senada Kalić

 

Podeli