DruštvoVesti

Gluvi i nagluvi u poseti donatorima

U prostorijama Humanitarne organizacije Hasene organizovan je prijem za članove Udruženja gluvih i nagluvih sa kojima ova organizacija uspešno sarađuje već pet godina. Tom prilikom, u okviru zimske akcije, gostima su uručeni humanitarni paketi.

Iako uspešna saradnja između Humanitarne organizacije ”Hasene” i Udruženja gluvih i nagluvih u Novom Pazaru traje punih pet godina, nije baš uobičajeno da korisnici posećuju donatore. Druženje je organizovano na poziv humanitaraca.

”Donacija je došla u pravom trenutku jer uslovi života su veoma teški, a s obzirom na to da dosta članova nije zaposleno, maker na jedno kraće vreme će im se kvalitet života poboljšati”, izjavila je sekretarka Udruženja gluvih i nagluvih Amela Alivodić.

‘’Udruženje gluvih i nagluvih je polazna tačka za sve akcije humanitarne organizacije Hasene u Novom Pazaru’’, ističe predsednik HO ‘’Hasen’’ Edis Ujkanović.

Druženje je organizovano na obostrano zadovoljstvo gostiju i organizatora. Tom prilikom uručeno je 30 humanitarnih paketa, a u najavi je i podela kurbanskog mesa.

S.Lj.

 

Podeli