HronikaVesti

Krivične prijave zbog teških povreda i tuče, obavešten i Centar za socijalni rad

Iz PU Novi Pazar saopštili su da će podneti krivičnu prijavu protiv  dvojice petnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog  sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda, a protiv trojice petnaestogodišnjaka, osumnjičenih za krivično delo učestvovanje u tuči, prema nalogu tužilaštva, biće podneta krivična prijava.

Iz policije podsećaju da se njih petorica sumnjiče da su, sa jednim trinaestogodišnjakom, u nedelju popodne, u dvorištu jedne osnovne škole u Novom Pazaru, nakon svađe, napali četrnaestogodišnjaka, a da su ga dvojica od njih  teško povredili.

O događaju je obavešten i Centar za socijalni rad u Novom Pazaru.

Podsetimo,  slučaj strašnog maltretiranja i fizičkog nasilja nad učenikom dogodio se u Novom Pazaru, kada je pre dva dana, pretučen dečak (14). Njega su brutalno napali pri izlasku iz školske sale u krugu škole dok je sa drugarima pratio utakmicu i naneli mu teške telesne povrede.

On je hitno prebačen u novopazarsku bolnicu gde su mu ustanovljene teške telesne povrede. Njemu je polomljena jagodica i gornja vilica.

Kako stoji u lekarskom izveštaju, strašne povrede su došle kao rezultat tuče, a njega su prethodno pesničili, srušili na pod a zatim šutirali nogama.

 

S.K

 

Podeli