Stipendije i priznanja najboljim studentima

Za najbolje studente, njih 99. sa najboljim ocenama i prosekom postignutim na dr┼żavnim univerzitetima, Grad Novi Pazar i ove godine obezbedio je stipendije i priznanja za poseban doprinos┬á razvoju obrazovanja. Cilj je, kazao je gradona─Źelnik Nihat Bi┼íevac da se kod mladih podstaknutu i neguju najbolje vrednosti. Mladi studenti, stipendisti Grada, ka┼żu da priznanja ┬ápodsti─Źu ali i obavezuju na dobre rezultate.

Dru┼żenje┬á gradona─Źelnika Novog Pazara Nihata Bi┼íevca sa najboljim┬á studentima – stipendistima┬áGrada, najpre je uprili─Źeno u foajeu Kulturnog centra.

Tom prilikom su stipendistima, najboljima studentima, sa prosekom iznad devet, postignutim tokom studiranja na dr┼żavnim univerzitetima u celoj zemlji uru─Źena priznanja za poseban doprinos┬á razvoju obrazovanja

Za studente je, tvrde, izuzetno va┼żno da su njihovo zalaganje, trud i uspeh prepoznati i nagra─Ĺeni.

Gradona─Źelnik Novog Pazara Nihat Bi┼íevac kazao je, obra─çaju─çi se studentima, njihovim roditeljima i prisutnima na dana┼ínjoj sve─Źanosti da ga raduje je broj uspe┼ínih studenata iz godine u godinu sve ve─çi. On je ponovio da su mladi budu─çnost Novog Pazar,┬á te da ─çe upravo oni doprineti njegovom razvoju.

Podsetimo, prijem za najbolje studente organizuje se ve─ç nekoliko godina unazad.

 

Senada Kali─ç

Podeli