DruštvoVesti

Sajam stručne prakse i za studente novopazarskog Državnog Univerziteta

Ako ste student nekog od državnih univerziteta u Srbiji i ove godine svoju stručnu praksu možete da obavite u organima javne uprave. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave i ove godine organizuje Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi na kojem će više od 50 organa javne uprave studentima 5 državnih univerziteta ponuditi veliki broj mesta za praksu. Sajam je 9. novembra, onlajn je i održava se putem platforme koja je specijalno izrađena za ovaj sajam virtuelizacijom Narodne skupštine Republike Srbije .

Studenti Državnog univerziteta u Novom Pazaru mogu da se prijave za ovogodišnji Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi.

Osim njih, na ovaj online događaj koji će biti održan sutra 9. novembra od 10 do 17.30 časova, mogu da se prijave i studenti državnih univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Ovogodisnji Sajam obuhvata veliki broj tematskih tribina i panela, i video poseta štandovima lokalnih samouprava i univerziteta.

Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi organizovan je uz pomoć Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i uz podršku EU projekta “Vidljivost i komuniciranje reformi javne uprave”.

Podeli