DruštvoVesti

Sutra premijera predstave “Terapija”

Glumci Regionalnog pozorišta u Novom Pazaru premijerno će sutra odigrati predstavu „Terapija“ rediteljke Olje Đorđević. Reč je o urnebesnoj komediji, a predstava je zakazana za utorak u 20h. Karte su već u prodaji.

Rediteljka  predstave Terapija Olja Đorđević nosi pozitivna iskustva o radu sa glumcima Regionalnog pozorišta u Novom Pazaru.Ona je rekla je da je rad na stvaranju ove komedije predstavljao terapiju i za nju i za glumce koji su dali svoj maksimum.

„U predstavi se bavimo muško-ženskim odnosima. U pitanju je romantična komedija koja će publici biti izuzetno zabavna, a iz svog dugogodišnjeg iskustva znam da kada je na probama zabavno, onda i publika uživa“, rekla je Đorđević.

Direktor Regionalnog pozorišta Seadetin Mujezinović očekuje  da će nakon nekoliko kamernih predstava sa teškom tematikom, ova komedija biti lek i terapija svima kojima treba smeha u ovim teškim vremenima.

Uloge tumače Nikola Voštinić iz Kraljeva, Rifat Rifatović, Lemana Bećirović, Kristina Jevtović, Dušan Živanić i Haris Šećerović. Oni su na konferenciji za novinare rekli da je iskustvo  tokom stvranja ove predstave dragoceno.

 

Premijera predstave „Terapija“ zakazana je za utorak od 20 časova. Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra.

 

Podeli