Politika

Ugljanin: Vučić lepo govori, hoćemo rezultate na terenu

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin rekao je nakonferenciji za medije da je interes ove partije da Bošnjaci budu delotvorno i adekvatno zastupljeni u svim državnim organima, javnim službama i institucijama sa javnim izvršenjima, koje nisu vezane za jedan mandat.

On je istakao da ga raduju “lepe reči” predsednika Vučića ali da očekuje realizaciju istih na terenu.

“Nas ne brine Vučić lično, već to što je Srbija sigurna kuća za ratne zločince koji su ubijali, klali i palili ljude”, rekao je Ugljanin.

Ugljanin je dodao da mu je drago da je predsednik Vučić sa Turcima postigao neke dobre rezultate i da stvaraju pozitivnu političku klimu, u koju spada i rekonstrukcija puta Novi Pazar- Tutin.

On je ovaj put nazvao Semsudinov put podsećajući da je na današnji dan pre pet godina u saobraćajnoj nesreći stradao visoki funkcioner i jedan od osnivača ove stranke, predsednik opštine Tutin Šemsudin Kučević.

Na konferenciji za medije Ugljanin je govorio o aktuelnom popisu za koji ne rekao da prolazi odlično i pozvao sve Bosnjake da mu se odazovu. Takodje, govorio je i o predstojećim izborima za BNV pozivajući sve učesnike na fer kampanju, ističući da SDA Sandžaka podržava listu Bosnjačko jedinstvo.

Podeli