DruštvoKulturaVesti

Neuropsihologija uspeha i izvorni NLP – Stop samokritici!

“Neuropsihologija uspeha i izvorni NLP” naziv je knjige koja je promovisana sinoć u Galeriji MMC-a u Novom Pazaru. Prisutni su imali priliku da čuju korisne savete od autorke neuropsihološkinje Biljane Spirić, koja je NLP trener, predavač hipnoterapije, kliničke hipnoterapije i terapeut Jungove duboke analize. Čitalačkoj publici dostupno je online izdanje knjige na sajtu Amazon.

Kako osvestiti šta je ono što nas koči, a šta nas puni energijom; kako do više slobode i do mira, a manje strahova i briga; kako ojačati samopouzdanje, izgraditi bolje odnose i bolje shvatiti sebe i druge, neka su od pitanja na koja odgovore možemo pronaći u knjizi Biljane Spirić. Prvi korak je da prestanemo kritikovati sebe.

”Kritika spušta čoveka da prestane da veruje u sebe . Teško da ćete osobu motivirati da nešto dobro uradi tako što ćete je kritikovati, i rezultat nikada neće biti dobar. Um može da radi u našu korist onda kada naučimo kako da komuniciramo sa njim”, kaže Spirić.

Knjiga je pisana jednostavnim jezikom i namenjena je svima koji žele da menjaju sebe na bolje. Biće dostupna online na Amazonu.

S.Lj.

 

Podeli