DruštvoVesti

Ambasador Egipta posetio Novi Pazar

Ambasador Arapske Republike Egipat u Beogradu, Basel Salah sastao se u Novom Pazaru sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem.

„Ambasador je iskazao želju da se dobra sadradnja našeg grada i Ambasade u Beogradu nastavi na svim poiljima, od kulture do ekonomije. Bratimljenjem sa dva egipatska grada povezaćemo naš ljude sa ljudima u Egiptu. Zahvaljujem ambasadoru, na prijateljskom stavu i spremnosti da podrži dobre ideje i projekte“, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac.

Ambasador Arapske Republike Egipat u Beogradu, Basel Salah kazao je da je u gradu prvi put ali da je upućen u to koliko se tokom poslednjih godina Novi Pazar i razvija.

„Rezultati zalaganja gradonačelnika i njegovog tima su vidljivi na svakom koraku. Radostan sam i zadovoljan što je rad na razvoju grada očigledan. Odnosi Ambasade i vašeg grada su jako dobri, te odnose želimo da proširimo i u perspektivi je u planu bratimljenje Novog Pazara i egipatskih gradova čiji će preduzetnici u budućnosti investirati u Novi Pazar, vaši će građani od investicije imati koristi“, rekao je pred novinarima ambasador Egipta u Srbiji, Basel Salah.

Delegacija je nakon sastanka sa gradonačelnikom posetila novopazarski Zavod za javno zdravlje.

Podeli