Ambasador Egipta posetio Novi Pazar

Ambasador Arapske Republike Egipat u Beogradu, Basel Salah sastao se u Novom Pazaru sa gradona─Źelnikom Nihatom Bi┼íevcem.

ÔÇ×Ambasador je iskazao ┼żelju da se dobra sadradnja na┼íeg grada i Ambasade u Beogradu nastavi na svim poiljima, od kulture do ekonomije. Bratimljenjem sa dva egipatska grada poveza─çemo na┼í ljude sa ljudima u Egiptu. Zahvaljujem ambasadoru, na prijateljskom stavu i spremnosti da podr┼żi dobre ideje i projekteÔÇť, rekao je gradona─Źelnik Nihat Bi┼íevac.

Ambasador Arapske Republike Egipat u Beogradu, Basel Salah kazao je da je u gradu prvi put ali da je upu─çen u to koliko se tokom poslednjih godina Novi Pazar i razvija.

ÔÇ×Rezultati zalaganja gradona─Źelnika i njegovog tima su vidljivi na svakom koraku. Radostan sam i zadovoljan ┼íto je rad na razvoju grada o─Źigledan. Odnosi Ambasade i va┼íeg grada su jako dobri, te odnose ┼żelimo da pro┼íirimo i u perspektivi je u planu bratimljenje Novog Pazara i egipatskih gradova ─Źiji ─çe preduzetnici u budu─çnosti investirati u Novi Pazar, va┼íi ─çe gra─Ĺani od investicije imati koristiÔÇť, rekao je pred novinarima ambasador Egipta u Srbiji, Basel Salah.

Delegacija je nakon sastanka sa gradona─Źelnikom posetila novopazarski Zavod za javno zdravlje.

Podeli